Войти на сайт
Логин:
პაროლი:
რეგისტრაცია  :  დაგავიწყდა პაროლი?  :  დახურვა
Рекомендуем так же посмотреть фильмы и не забудьте о шаблоны dle на нашем ресурсе скачать аниме у нас на портале
ჩვენს შესახებ მოგვწერეთ კონტაქტი

ქუთაისში ქართული მეღვინეობის ისტორიასა და ღვინის დამზადების ზოგად ტექნოლოგიას შეასწავლიან

თარიღი : 24-03-2019, 14:54 | კატეგორია: ახალი ამბები, ანონსი, მთავარი თემა   
topnews.com.ge
ქუთაისის ტურიზმის ცენტრი დაინტერესებულ პირებს თემაზე: "ღვინო, როგორც ტურისტული პროდუქტი", კიდევ ერთ სასწავლო კურსს შესთავაზებს.

როგორც ადგილზე აცხადებენ, კურსს ამჯერად ღვინის საერთაშორისო ექსპერტი, საქართველოს სადეგუსტაციო კომისიის ექსპერტ-დეგუსტატორი, ღვინის სკოლა-სტუდია "კაბისტონის" დამფუძნებელი, კომპანია"კაბისტონის" დამფუძნებელის, კომპანი "სევსამორა ვაინერის" აღმასრულებელი დირექტორი ქეთი ჯურხაძე გაუძღვება. ტრენინგს ქუთისის ტურისტული კომპანიების წარმომადგენლები, ადგილობრივი გიდები და ღვინის სარდაფების თანამშრომლები გაივლიან.

ტრენინგის მიზანია მსმენელს შეასწავლოს ქართული მეღვინეობის ისტორია, გეოგრაფიული მდებარეობის, ღვინის დამზადების ზოგადი ტექნოლოგია და ყურძნის ძირითადი ჯიშები.


ნანახია: 2064-ჯერ

მსგავსი სიახლეები
ადგილზე მისულ ქართველ თუ უცხოელ დამთვალიერებელს საქართველოში არსებული სხვადასხვა ჯიშის ღვინის დაგემოვნება და მათ შესახებ
ფესტივალის მიზანია იმერული ღვინის, საოჯახო მარნების პოპულარიზაცია.
"ღვინის დღესთან" დაკავშირებით გაიშლება კარვები, რომელიც გაფორმდება ვაზის და ღვინის ამსახველი ფოტოებით. მოეწყობა და აუქციონები,
'ხომლის მარანს' წყალტუბოს მაჟორიტარი ესტუმრა და ღვინის ისტორიასა და დამზადების ტექნიკას ადგილზე გაეცნო. ზურაბიანის თქმით, ღვინის
ღვინის დამზადებით დაკავებული პირები თერჯოლაში ყურძნის მოსავლის ნაკლებობაზე საუბრობენ.