ქუთაისში ქართული მეღვინეობის ისტორიასა და ღვინის დამზადების ზოგად ტექნოლოგიას შეასწავლიან

ქუთაისის ტურიზმის ცენტრი დაინტერესებულ პირებს თემაზე: "ღვინო, როგორც ტურისტული პროდუქტი", კიდევ ერთ სასწავლო კურსს შესთავაზებს.
როგორც ადგილზე აცხადებენ, კურსს ამჯერად ღვინის საერთაშორისო ექსპერტი, საქართველოს სადეგუსტაციო კომისიის ექსპერტ-დეგუსტატორი, ღვინის სკოლა-სტუდია "კაბისტონის" დამფუძნებელი, კომპანია"კაბისტონის" დამფუძნებელის, კომპანი "სევსამორა ვაინერის" აღმასრულებელი დირექტორი ქეთი ჯურხაძე გაუძღვება. ტრენინგს ქუთისის ტურისტული კომპანიების წარმომადგენლები, ადგილობრივი გიდები და ღვინის სარდაფების თანამშრომლები გაივლიან.
ტრენინგის მიზანია მსმენელს შეასწავლოს ქართული მეღვინეობის ისტორია, გეოგრაფიული მდებარეობის, ღვინის დამზადების ზოგადი ტექნოლოგია და ყურძნის ძირითადი ჯიშები.
როგორც ადგილზე აცხადებენ, კურსს ამჯერად ღვინის საერთაშორისო ექსპერტი, საქართველოს სადეგუსტაციო კომისიის ექსპერტ-დეგუსტატორი, ღვინის სკოლა-სტუდია "კაბისტონის" დამფუძნებელი, კომპანია"კაბისტონის" დამფუძნებელის, კომპანი "სევსამორა ვაინერის" აღმასრულებელი დირექტორი ქეთი ჯურხაძე გაუძღვება. ტრენინგს ქუთისის ტურისტული კომპანიების წარმომადგენლები, ადგილობრივი გიდები და ღვინის სარდაფების თანამშრომლები გაივლიან.
ტრენინგის მიზანია მსმენელს შეასწავლოს ქართული მეღვინეობის ისტორია, გეოგრაფიული მდებარეობის, ღვინის დამზადების ზოგადი ტექნოლოგია და ყურძნის ძირითადი ჯიშები.